Babagan Kita | Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd.

Babagan Kita

Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd.

Kita minangka perusahaan entitas profesional sing khusus nggawe, ngrancang lan ngembangake aksesoris mobil. Ing2004, Huawo miwiti produksi bahan TPO / TPE, tikar mobil, tikar bag, karpet lan Mat Deadening Mobil, amarga kasunyatane kita duwe departemen pangembangan bahan baku lan produk.

ht

Tikar mobil TPE / TPR minangka kualitas paling apik ing pasar, Ramah lingkungan, Anti slip, lan nglindhungi cuaca, nglindhungi mobil saka rereget, lumpur, uyah, udan lan salju. Lan 100% pas karo mobil sampeyan, nggawe urip gampang lan resik.

ty (7)

Kanthi pirang-pirang taun pangembangan kacepetan dhuwur, kita wis nggawe produk kauntungan dhewe lan sistem manajemen mutu sing sampurna lan laboratorium standar. Saiki kita nyedhiyakake tikar mobil lan Tikar Dead Sound Car menyang Volkswagen lan Toyota.

ty (3)

Amarga bisnis lan klien wis saya gedhe, kita duwe semangat ngasilake lan nyedhiyakake aksesoris mobil sing paling apik ing pasar.

Kita duwe mesin saka bahan nganti produk akhir. Kita nyedhiyakake Layanan profesional lan wektu pangiriman paling apik kanggo kabeh pelanggan.

Kita bakal bebarengan karo sampeyan kanggo nggawe hubungan kerja sama ramah jangka panjang.