China Anti Slip Car Carpet Floor Mats Kanggo Mobil produsen lan pemasok | Huawo

Tikar Lantai Karpet Anti Slip Kanggo Mobil

Katrangan singkat:

Kauntungan : Nampa Pesenan Cilik / Negara Asal / Distribusi sing Ditampa / Formulir A / B / Jaminan / Garansi / Persetujuan Kualitas / Reputasi / Nampa Khusus


Detail Produk

Tag Produk

Tikar Carpet Carpet

Anti Slip / Gampang Dibusak / Praktis / Gampang dipasang

Rincian Produk

Bahan: Bahan Poli

Jumlah Tikar: 4 - 5 Pcs

Ukuran: Cocog karo Ukuran Mobil

Jeneng merek: OEM / ODM

Bobot: 1-2 Kg

MOQ: 100 PCS

Paket Individu: 4 - 5 Pcs / Set

Kemasan Biasa: 20 - 30 Sets / Box

Pelabuhan: Shanghai / Ningbo

Kemampuan Penyediaan: 100000 Potongan / Wulan

Wektu conto: 3 - 7 Dina

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Gambar Detail Produk

trh (1)
trh (3)
trh (4)
trh (6)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

hrt (1)
hrt (2)

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, 100% kesehatan lan bisa pulih 100% lan Tanpa Bau.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Profil Perusahaan

Tipe Bisnis: Produsen

Pemasok Tikar Mobil Perfomance Profesional

Produk Utama: Tikar TPR / TPE / Kulit / Karpet Karpet , Tikar TPR / TPE Trunk , Tikar Tenggelam Swara Mobil

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Kemasan & Kiriman

Foam & Carton, paket individu, desain / print / paket minangka panjaluk sampeyan

Rincian Kemasan: Paket datar ing tas poli, 20 - 25 pcs saben karton.

Detail Pengiriman: 20 dina sawise nampa setoran

Pembayaran & Pangiriman

Pembayaran: T / T 30% sadurunge lan saldo mbayar sadurunge dikirim

Cara Pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C ..

Kauntungan Kompetitif Utama

Nampa Pesenan Cilik

Negara Asal

Distributor sing Ditampa

Formulir A / B

Jaminan / Garansi

Persetujuan Kualitas

Reputasi

Ditampa Ditampa


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita