China Diamond Black Universal TPR XPE Car Car Mats Karpet Kanggo Pria produsen lan pemasok | Huawo

Karpet Tikar Mobil Klasik Diamond Hitam Universal TPR XPE Kanggo Pria

Katrangan singkat:

TPR XPE Burr Lan Velcro Back Material Car Universal Floor Mats
Tikar Mobil Universal Tekstur Khusus Unik Kanggo Wanita lan Pria
Ramah Lingkungan, Enak, Gampang Resik Lan Garing Garing
Populer banget ing Jepang, Korea, Amerika, Indonesia



Detail Produk

Tag Produk

Tikar Mobil TPR

Praktis Proteksi Kabeh-Musim Tikar Lantai Mobil Universal

Anti Slip / Waterproof / Nyaman / Kotor / Tanpa ambu / Instal Gampang

Rincian Produk

Desain: Mobil Tikar Lantai Universal Protector

Bahan: TPR / XPE / Burr Lan Velcro Bali

Jumlah Tikar: 4 pcs

Ukuran Tikar: Universal Kanggo Mobil

Kemasan Biasa: 15 - 25 Set Tikar / Kothak Mobil Universal

Jeneng Merek Tikar: Nampa OEM 

Bobot: 2 - 2,5 Kg

MOQ: 80 - 200 PCS

Pelabuhan FOB: Ningbo

Sample wektu: 2 - 8 Dina

Shipmeng: Dening Nyatakake / Segara

Kemampuan Penyediaan: 100000 Potongan / Wulan

Gambar Detail Produk

双前脚 主图 米粒 垫
最最新 米粒纹 水平线 后位垫
hrt (3)
jty (6)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

tyj (1)
细节图 03

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, 100% kesehatan lan bisa pulih 100% lan Tanpa Bau.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video Produk

Profil Perusahaan

Kursi Kursi Mobil Ing Kursi Mobil

Kita minangka perusahaan entitas profesional sing spesialisasine nggawe, ngrancang lan ngembangake aksesoris mobil, Bahan TPE / TPR, tikar mobil lan tikar batang.

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Pasar Ekspor Utama

Jepang

Amerika

Singapura

Prancis

Korea

Indonesia

Ukraina

Rusia

Kemasan & Kiriman

Saben Set dilebokake ing Polybag Waterproof. 15 - 25 Set Saben Kothak Karton.

Desain, Logo, Print, Pack, Dimensi Kardus Bisa Ditampa Kanthi Kabutuhan Sampeyan.

Pembayaran & Pangiriman

Wektu Utama: Udakara 20 - 30 Dina. Pembayaran: T / T 30% Sadurunge.

Kauntungan Kompetitif Utama

Akeh Kanthi cetakan Aluminium

Nampa 80 - 200 Set Pesenan Cilik

Ing Latest Technology Lan Eproduksi Produksi

Resistensi Super Wear Lan Awet

Regane Kualitas Dhuwur lan Harga Kompetitif

Temokake Syarat Kualitas Sertifikasi Internasional


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita