FAQ | Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd.

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, 100% kesehatan lan bisa pulih 100% lan Tanpa Bau.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.