China Wearproof 5D 7D Mats Kanggo Mobil PVC Tikar Lantai Mobil produsen lan pemasok | Huawo

Tikar 5D 7D Ora Kanggo Kanggo Tikar Lantai Mobil Mobil PVC

Katrangan singkat:

Kauntungan: Pesenan Cilik Ditampa / Distribusi sing Ditampa / Formulir A / Jaminan / Garansi / Kemasan / Packing Individu / Packing Normal / Fitur Produk / Approval Kualitas / Reputasi


Detail Produk

Tag Produk

Tikar Mobil Kulit

Perlindhungan Kabeh-Musim

Tikar Lantai Mobil Custom 5D 7D

Anti-Slip / Wearproof / Tahan Debu / Perlindhungan Set Lengkap

Tikar Mobil Kustom

Rincian Produk

Materi: Bahan TPE / TPR / Bahan Ramah Lingkungan

Posisi: Set Lengkap

Tipe: Tikar Lantai Mobil 3D Lengkap

Jumlah Tikar: 3 pcs

Ukuran: Cocog Kanggo Ukuran Mobil

Jeneng: Huawo lan OEM

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Fitur: Anti Slip / Waterproof / Wearproof / Gampang Dibusak / Kabeh Perlindhungan Cuaca

Bobot: 3-3,5 kg

Pembayaran: T / T 30% sadurunge lan saldo mbayar sadurunge dikirim

Paket Individu: 3 pcs / set / 1 set saben karton

Kemasan Biasa: 10 set / karton

Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Sample wektu: 7 Dina

Ukuran karton Individu: 82 * 57 * 15 cm / karton

Gambar Detail Produk

rth (1)
rth (3)
rth (4)
rth (5)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

rth (2)
rth (1)
微信图片_20201026093350

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, 100% kesehatan lan bisa pulih 100% lan Tanpa Bau.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video

Profil Perusahaan

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Kanggo Tikar Car Drive, Tikar Mobil Penumpang, Tikar Mobil Rear Belakang, Mat Trunk, Mat Trunk ngarep, Tikar Storage Well Belakang, Mat Back Belakang, Trunk Side Cubbies Trunk

Pasar Ekspor Utama

Asia

Eropa Wétan

Amerika Utara

Australasia

Timur Tengah / Afrika

Eropa Kulon

Kemasan & Kiriman

Barang lan paket individu sing dikemas, Kemasan netral, ing karton.

Rincian paket akeh: 1 set menyang siji karton.

Wektu Utama: 20 - 30 dina

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa

Distributor sing Ditampa

Formulir A

Jaminan / Garansi

Kemasan / Kemasan Individu / Kemasan Normal

Fitur Produk

Persetujuan Kualitas

Reputasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita