Warta

Warta

  • Updated TPE car mats model list on March 2021

    Dhaptar model kloso mobil TPE sing diupdate tanggal 20 Maret

    We Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd duwe spesialisasi ing produksi tikar mobil. Kita bisa nganyari model tikar mobil kanthi cepet. Yen model mobil sing sampeyan butuhake ora kalebu ing dhaptar model, hubungi langsung, lan bisa ngrampungake kanthi cepet, welcome uga yen sampeyan duwe laser 3D ...
    Waca liyane
  • Everything You Need To Know For The Car Floor Mats

    Kabeh Sampeyan Kudu Dikenal Kanggo Tikar Lantai Mobil

    Nalika kudu tuku tikar lantai mobil, kepiye golek pabrikan sing paling apik? Sampeyan bisa nggoleki ing Google kanthi "pabrik tikar mobil", banjur bisa nemokake akeh situs web, lan sampeyan kudu milih pabrik tikar mobil sing dibutuhake, lan kanggo mriksa materi tikar mobil sing sampeyan butuhake. Ana sawetara jinis kanca sing beda ...
    Waca liyane
  • Which kind car mats is easy to clean ?

    Tikar mobil sing gampang di resiki?

    Tikar lantai mobil kanthi macem-macem bahan lan sifat beda-beda kanthi metode cuci. Kekerasan ngumbah uga beda, tikar mobil saiki biasane nganggo macem-macem bahan: karpet, tikar mobil karet, tikar mobil pvc lan tikar mobil TPE / TPR. Ayo jelasake apa bedane ing washin ...
    Waca liyane
  • How to use your car floor mats for 20 years long ?

    Kepiye cara nggunakake tikar lantai mobil suwene 20 taun?

    Nalika dadi ibu, sampeyan bisa uga saben dinten sibuk supaya kabeh wong ing kulawarga bisa dijaga kanthi becik. Sampeyan ora duwe wektu kanggo ngresiki kamar, uga ora duwe wektu kanggo ngresiki mobil sampeyan. Wektu tegese kabeh, sampeyan malah ora sabar ngenteni, sampeyan kudu golek cara kanggo ngaso. Ing ho ...
    Waca liyane
  • How to Choose the Car Mats for Your Vehicle?

    Cara Pilih Tikar Mobil Kanggo Kendaraan Sampeyan?

    Nalika sampeyan tuku Kendaraan anyar, sampeyan kudu tuku tikar mobil sekaligus. We Huawo auto parts Co., Ltd nyedhiyakake macem-macem tikar mobil lan tikar kanggo nglindhungi interior kendaraan sampeyan. Kita bakal ngenalake endi tikar paling apik kanggo sampeyan. Tikar lantai mobil sing cocog karo kendharaanku? Nalika sampeyan ngunjungi ...
    Waca liyane
  • How many car models do we have ?

    Pira model mobil sing diduweni?

    Huawo Auto Parts Co., Ltd minangka pabrik tikar mobil TPE sing ngasilake cetakan kanggo tikar mobil lan tikar gedhe. Kita duwe tikar mobil lan cetakan tikar kanggo Toyota, Honda, Land Rover, BMW, Jeep, Porsche, Mercedes-Benz, Chevrolet, Cadillac, Ford, Nissan, Lexus, Audi, Das Auto, Volvo, Jaguar, KIA, Mazda, Tesla , Mitsubishi Motors, Bui ...
    Waca liyane
  • Why TPE material can use in automotive Industry

    Napa bahan TPE bisa digunakake ing Industri otomotif

    Wiwit kursi lan kreta sedan kuna nganti mobil modern, alat mlaku wong wis saya apik. Supaya luwih kepenak, pabrik tikar mobil TPE ngasilake tikar mobil TPE katon ing tampilan umum. TPE elastomer termoplastik digawe saka bahan dhasar SEBE sing dicampur karo lenga putih lan ...
    Waca liyane
  • TPE car mats material: what are the advantages of TPE car mats material?

    Materi tikar mobil TPE: apa kaluwihan materi tikar mobil TPE?

    TPE sejatine minangka jinis bahan mentah anyar kanthi elastisitas lan kekuatan kompresi sing dhuwur. Miturut kemuluran produksi lan pangolahan bahan TPE bisa diproduksi supaya beda-beda. Saiki, tikar lantai TPE wis dadi salah sawijining bahan baku utama ing produksi ...
    Waca liyane
  • What kind of car mats do cross-country enthusiasts need!

    Apa jinis tikar mobil sing dibutuhake para peminat lintas negara!

    Tikar mobil penting kanggo nyopir saben dina, ing negara liya uga duwe tanggung jawab anti-slip lan nglindhungi awak mobil. Nanging tikar mobil kulit tradisional efek anti banyu iku umume, ora bisa nggawa banyu lendhut nalika nyebrang Sanalika, fleksibilitas ora apik, unde ...
    Waca liyane
  • TPE car mats is the trends in future

    Tikar mobil TPE minangka tren ing mangsa ngarep

    Tikar lantai mobil wis dingerteni kanggo saben pemilik, ora preduli saka toko mobil 4S minangka hadiah, utawa tuku dhewe, tikar mobil minangka interior otomotif pertama sing dibutuhake. Minangka koleksi kendaraan anti banyu, anti-fouling, anti-slip, proteksi ing salah sawijining lantai mobil, ing pasar otomotif ...
    Waca liyane
  • Closely touch the ground everyday, how to clean the Automotive hub?

    Tutul lemah saben dina kanthi cedhak, kepiye cara ngresiki hub Otomotif?

    Mobil kasebut diwiwiti minangka alat mlaku-mlaku, mula mlaku ing njaba saben dina, ana macem-macem lingkungan ing ngisor iki, sawetara papan duwe lendhut utawa bledug, reged banget, mula hub mobil kasebut reget banget, ora tahan iku, banjur kepiye cara ngresiki hub otomotif? Ayo Shaoxing Huawo Auto Parts Co ....
    Waca liyane
  • How to select the thickness of car floor mats?

    Kepiye cara milih kekandelan tikar lantai mobil?

    Saiki meh kabeh kulawarga duwe mobil, lan saben pamilik mobil seneng kendharaan. Supaya mobil tetep resik, dheweke bakal tuku kabeh jinis aksesoris mobil, tikar sikil mobil iku penting, nanging kandel tikar lantai mobil uga beda, dadi kekandelan sing cocog? Tikar sikil mobil beda-beda ing ...
    Waca liyane