Warta - Apa tikar mobil sing gampang dibersihake?

Tikar mobil sing gampang di resiki?

Tikar lantai mobil kanthi macem-macem bahan lan sifat beda-beda kanthi metode cuci.

Kekerasan ngumbah uga beda, tikar mobil saiki biasane nganggo macem-macem bahan: karpet, tikar mobil karet, tikar mobil pvc lan tikar mobil TPE / TPR.

Ayo jelasake apa bedane babagan cara ngumbah tikar mobil:

Karpet mobil : umume toko mobil bakal menehi karpet nganggo mobil nalika dituku, cocog banget karo mobil, lan katon apik banget dhisik, nanging sawise sawetara wulan, bakal reget banget, lan angel dibersihake kanthi cetha , iku ora anti banyu, lan sampeyan kudu ngenteni garing kanggo dipasang maneh ing mobil, pancen ora gampang ditindakake.

tpe car mats -18

5D Tikar lantai mobil adat PVC Kulit, Wis pirang-pirang taun wis populer, amarga kulit katon tikar mobil mewah, Paling disenengi karo pamilik mobil ing taun-taun kepungkur. Iki dirajut lan dijahit karo model mobil, mula mobil uga cocog lan bisa ngasilake MOQ sing murah, mung diiris nganggo mesin lan dijahit karo buruh, kabeh pabrik tikar mobil bisa ngasilake kabeh model mobil. Nanging tikar mobil kulit PVC gampang dibuwang mambu kanthi beracun nalika musim panas, lan bakal pecah sawise dikumbah kaping sawetara. Dadi saiki, sawetara wong nggunakake.

Tikar mobil karet, kauntungan paling gedhe yaiku rega sing murah, lan sampeyan bisa ngethok supaya pas karo mobil sampeyan, nanging bahan iki ora ramah lingkungan, lan sawise sampeyan nggunakake sawetara wulan, bakal retak, lengket, harden, alus, bubuk, ora ana warna, jamur, bakal katon reget banget. Dadi, kita ora saranake nggunakake mat lantai lantai mobil iki saiki.

790-12

Bahan proteksi lingkungan anyar TPE, TPR akeh digunakake ing tikar lantai mobil. Lan ora duwe ambu ing suhu dhuwur, karakteristik sing bisa didaur ulang, anti slip, tahan nyandhang, anti banyu. Amarga materi TPE ora butuh agen aditif. 

Lan tikar mobil TPE yaiku desain 3D, duwe tekstur ing lumahing bakal ningkatake gaya gesekan lan sisih ndhuwur sing ana ing sekitar bisa nyegah bocoran sisih banyu, nglindhungi mobil ing njero. Cacat tikar mobil TPE yaiku kudu nggawe cetakan kanggo saben mobil sing beda-beda, butuh wektu sing suwe lan biaya kanggo ngrembakake. Yen sampeyan bisa nemokake tikar mobil sing dibutuhake ing materi TPE ing pasar, aja ragu-ragu pesenane, mesthine bakal laris banget.

 

Paling penting, tikar mobil TPE lan TPR gampang diresiki lan paling cocog kanggo kulawarga sing duwe anak, ora mbebayani tumrap kesehatan.

Sampeyan bakal ngirit wektu kanggo ngumbah kloso mobil TPE, mung butuh 2 menit kanggo dicuci kanthi resik.

Tikar mobil TPE iku tikar mobil sing paling gampang.

 


Wektu kiriman: Feb-09-2021