China TPO TPE 3D Rubber Trunk Mat Waterproof Anti Slip Cushion produsen lan pemasok | Huawo

TPO TPE 3D Rubber Trunk Mat Waterproof Anti Slip Cushion

Katrangan singkat:

TPO TPE Tesla Model 3 Car Trunk Mat Kabeh Weather Boot Mat
Tikar Batang TPE Bisa Dilipat Setengah Lan Lipat Separo maneh Tanpa Karusakan lan Lipatan
Kemampuan Ngatur Kasar lan Kandel Minangka Kabutuhan Pelanggan
Pengalaman ing Manajemen lan Produksi Taun


Detail Produk

Tag Produk

TPE Trunk Mat

Kabeh Perlindhungan Cuaca Kanggo Tesla Model 3 TPE TPO 3D Trunk Mat

Tahan Banyu / Tahan Debu / Ramah Lingkungan / Ora Kanggo / Ora beracun / Gampang Di resiki Lan Gampang Di pepe

Rincian Produk

Desain: Proteksi Lantai Mobil Lantai Tikar

Bahan: Bahan TPE Bau

Posisi: Belakang

Jenis: Tikar Boot Mobil 3D Belakang

Jumlah Tikar: 1 Pc

Ukuran: Cocog Kanggo Ukuran Mobil

Jeneng merek: Nampa OEM

Bobot: 1,8 - 2,5 Kg

Pembayaran: T / T 30% sadurunge

Kemasan Biasa: 10 - 15 Sets / Box Carton

Ukuran karton Individu: 68 * 68 * 16 Cm / Carton Box

Pelabuhan FOB: Shanghai / Ningbo

Shipmeng: Kanthi Express / Boat / Air

Wektu conto: 3 - 10 Dina

Gambar Detail Produk

hfg (1)
hfg (3)
hfg (5)
hfg (6)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

hy (1)
hy (2)
Car Trunk Mat List

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, 100% kesehatan lan bisa pulih 100% lan Tanpa Bau.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video

Profil Perusahaan

Tikar Mobil Perfomance Profesional Lan Pemasok Tikar Batang

Sertifikasi Sistem Manajemen: Tes ISO 9000 / BCTC

Lokasi: Zhejiang, China

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Kanggo Trunk Mat, Tikar Mobil, Car Boot Mat.

Langkah-langkah pangolahan

Pemindaian 3D Kanggo Entuk Data Asli → Desain → Gawe Cetakan → Bahan TPO / TPE → Formulir Sheet Saka Bahan → Formula Vakum → Pemangkasan Ujung Produk → Packing → Kanggo Warehouse → Pengiriman Pengiriman

Pasar Ekspor Utama

Korea

Jepang

India

Vietnam

Rusia

Amerika

Kanada

Australia

Kemasan & Kiriman

Rincian Paket Akeh: Saben Mat Punk 1 Siji Siji Kantong PP, 15 - 20 Pcs Siji Kanggo Kothak Karton.

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, L / C ..

Kauntungan Kompetitif Utama

Nyetel Regane Kualitas lan Kompetitif Kanggo Area Penjualan sing Beda

Nyetel Desain Abrasive lan Pola Miturut Kebutuhan Pasar Pelanggan

Kapasitas Pasokan lan Produksi Stabil Kanggo Mriksa Panjaluk Pasar Pelanggan

Teknologi lan Proses Material TPE Paling Anyar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita