China Waterproof Car Foot Mat Tesla Model 3 Universal Car Mats Kanggo Wanita produsen lan pemasok | Huawo

Tikar Kaki Mobil Waterproof Tesla Model 3 Tikar Mobil Universal Kanggo Wanita

Katrangan singkat:

Tipe Bisnis: Produsen Cina
Sertifikasi Sistem Manajemen: SGS / IATF16949 / CNAS
Scanner 3d 100% Pas karo Mobil
Peralatan Otomatisasi Lanjut Lan Teknologi Apik banget
TPR Material Waterproof Tesla Model 3 Tikar Lantai Mobil


Detail Produk

Tag Produk

Tikar Mobil TPR

Tikar Lantai Mobil 3D Kustom Diamond Kanggo Pria lan Wanita

Perlindhungan Kabeh-Musim / Resistensi Abrasif / Tahan banyu / Retame Api / Tanpa ambu / Instal gampang

Rincian Produk

Desain: Protector Mat Praktis Kanggo Mobil

Bahan: Bahan TPE / TPR

Tipe: Full Set 3D Car Non Slip Mat

Jumlah Tikar: 3 pcs

Ukuran: Ukuran Khusus

Jinis Paket: PP Bag lan Box Carton

Jeneng merek: OEM / ODM

Kualitas: Bisa dipercaya

Bobot: 3,5 kg

Paket Individu: Kothak Paket Tikar Mobil 1 Set

Kemasan Biasa: 10 - 15 Set Tikar Mobil / Karton

Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Pangiriman Sampel: 5 - 7 Dina

Papan Asal: China

Gambar Detail Produk

jty (1)
jty (3)
jty (4)
jty (5)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

tesla model y
tyj (2)
微信图片_20201026093350

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, 100% kesehatan lan bisa pulih 100% lan Tanpa Bau.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video Produk

Profil Perusahaan

Sistem Manajemen Ilmiah Lanjut lan Tim

Kemampuan Riset lan Pangembangan sing Apik banget

Tikar Mobil Kinerja Profesional lan Pabrik Tikar Batang

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Tikar Kargo Kanggo Mobil Kanggo Tikar Car Drive, Tikar Mobil Penumpang, Tikar Car Rear, Tikar Batang

Langkah-langkah pangolahan

Mindhai Kanggo Golek Data Asli → Gawe Desain → Gawe Cetakan → Bahan TPR → Lembar Formulir Saka Bahan → Pencet Mould → Triming Ujung Produk → Pengepakan Individu → Kanggo Gudang → Pengiriman Pengiriman

Pasar Ekspor Utama

Cina

India

Jepang

Amerika

Rusia

Australia

Indonesia

Prancis

Kemasan & Kiriman

Rincian Paket Akeh: PP Bag Lan 1 Set Kanggo Siji Karton. Pangiriman On Time.

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, PayPal, L / C

Wektu Pangiriman: Udakara 13 - 25 dina sawise nyetujoni pesenan

Kauntungan Kompetitif Utama

Layanan Profesional lan Harga Kompetitif

Cetakan Paling Anyar Kanggo Tekstur, Pola

Tim Penelitian Materi Lanjut lan Bahan

Kualitas Dikenali dening Pelanggan domestik lan Luar Negeri

Semangat Makarya Keras lan Energi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita