China Waterproof Non Toxic 3D Custom Luxury Car Lantai Tikar Produsen lan pemasok | Huawo

Grosir Tikar Lantai Mobil Mewah 3D Non-Toxic Custom

Katrangan singkat:

Grosir Tikar Lantai Material Mewah Non-Toxic 3D
Negara Asal, Distributor sing Ditampa, Persetujuan Internasional
Rega paling apik, Kinerja Produk, Pangiriman Cepet, Reputasi, Disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Tikar Mobil TPR

Kabeh Perlindungan Cuaca Non-beracun 3D Tikar Mewah Lantai Mobil Grosir

Perlindhungan Anti Slip / Waterproof / Gampang Mbusak / Kabeh Musim

Bahan Wearproof / Dirt / Wau / Eco Friendly

Rincian Produk

Desain: Tikar Lantai Mobil Kabeh Cuaca

Materi: Materi TPR

Tipe: Tikar Lantai Mobil 3D Lengkap

Jumlah Tikar: Total 3 pcs

Ukuran Tikar: 100% Cocog karo Mobil

Fitur: Non Slip / Waterproof / Bau / Praktis

Bobot: 3-3,5 kg

Packing Individual: 1 set saben karton

Ukuran karton Individu: 82 * 57 * 15 cm / karton

Kemasan Biasa: 10 set / karton

Pelabuhan FOB: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Papan Asal: China

Gambar Detail Produk

jty (1)
2
4
jty (6)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

T Y
hrt (2)
微信图片_20201026093350

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, 100% kesehatan lan bisa pulih 100% lan Tanpa Bau.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video Produk

Profil Perusahaan

Tipe Bisnis: Produsen

Pemasok Tikar Mobil Perfomance Profesional

Produk Utama: Tikar Mobil TPR / TPE / Kulit / Karpet, Tikar Batang TPR / TPE, Tikar Tenggelam Suara Mobil

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Kanggo Tikar Lantai Mobil Drive, Tikar Lantai Mobil Penumpang, Tikar Lantai Mobil Belakang

Langkah-langkah pangolahan

Scanning 3D Kanggo Entuk Data Asli → Desain → Gawe Cetakan → Bahan TPR → Lembar Formulir Saka Bahan → Pencet Cetakan → Trimasi Ujung Produk → Kemasan Individu → Kanggo Gudang → Pangiriman

Pasar Ekspor Utama

Eropa Wétan

Eropa Wétan

Amerika Tengah / Selatan

Ing saindenging jagad

Timur Tengah / Afrika

Eropa Kulon

Kemasan & Kiriman

Barang lan paket individu sing dikemas, Kemasan netral, ing karton.

Detail Pengiriman: 20 dina sawise nampa setoran

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..

Kauntungan Kompetitif Utama

Negara Asal

Distributor sing Ditampa

Persetujuan Internasional

Rega paling apik

Kinerja Produk

Pangiriman Prompt

Reputasi

Disesuaikan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita