China Waterproof Non Skid Luxury TPE Karet Tikar Lantai Mobil Tikar Honda Crider produsen lan pemasok | Huawo

Waterproof Non Skid Luxury TPE Karet Tikar Lantai Mobil Tikar Honda Crider

Katrangan singkat:

Tikar Pelindung Lantai Mobil Kanggo Honda Crider
Miturut Kabutuhan Pelanggan Kemampuan Ngatur Kasar lan Kandel
Pesenan Anyar Kanggo Nggawe Mould Aluminium Anyar Kanthi File STL
Nampa Panjaluk Pelanggan Kanggo Logo, Merek, Packing Dimensi Kardus lan MOQ


Detail Produk

Tag Produk

Tikar Mobil TPE

Praktis TPO TPE Kursi Mobil Proteksi Lengkap Ing Mat

Tikar Lantai 3D Khusus Kanggo Protektor Mobil Kanggo Mobil tartamtu

Non Slip / Water-Resistant / Dirtproof / Abrasive Resistance / Non Toxic

Rincian Produk

Desain: Mobil Tikar Lantai

Bahan: Bahan TPE Ramah Lingkungan

Posisi: Tikar Mobil Protector Set Lengkap

Jumlah Tikar: 3 Pcs / Sets

Papan Asal: China

Bobot: 3,5 Kg

Pembayaran: 30% T / T Sadurunge, Saldo Sadurunge Kirim

Paket Individu: 1 Set Kothak Karton

Kemasan Biasa: 6 - 15 Sets / Box

Ukuran karton Individu: 81 * 55 * 13 Cm / Carton

Pelabuhan: Ningbo

Sample wektu: 6 - 8 Dina

Gambar Detail Produk

TPE car mats - 6
tpe car mats -18
tpe car mats - 12
hr (3)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

rt (1)
tpe car mats - 17
微信图片_20201026093350

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, 100% kesehatan lan bisa pulih 100% lan Tanpa Bau.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Profil Perusahaan

Kita minangka perusahaan entitas profesional sing spesialisasine nggawe, ngrancang lan ngembangake aksesoris mobil, kayata bahan TPO / TPE / TPR, tikar mobil lan tikar batang. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake Layanan profesional lan Superior kanggo para pelanggan.

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Langkah-langkah pangolahan

Scanning 3D Kanggo Entuk Data Asli → Desain → Gawe Cetakan → Bahan TPO / TPE / TPR → Lembar Formulir Saka Bahan → Formulir Vakum → Trimasi Ujung Produk → Paket Individu → Kanggo Warehouse → Pangiriman

Pembayaran & Pangiriman

Rincian Kemasan: Saben Tikar Mobil 3D Paket Flat ing Kantong Poli lan Siji Set Siji Siji Kotak Karton

Kauntungan Kompetitif Utama

Piranti Kelas Pertama lan Produk Kualitas Stabil Produksi Teknologi Apik

Mupangat, Energi lan Tim Inovatif Semangat

Akumulasi Pengalaman Produksi Taun

Ing Amerika Serikat, Korea, Australia, India, Jerman Lan Jepang Miturut Kepercayaan pangguna


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita