За нас | Компанијата Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd.

За нас

Компанијата Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd.

Ние бевме претпријатие од професионален субјект специјализирано за изработка, дизајнирање и развој на додатоци за автомобили. Во2004, Huawo започна со производство на материјал TPO / TPE, душеци за автомобили, душеци за багажникот, теписи и Мат Моторни за звук на автомобилот, поради фактот што имаме сопствен оддел за суровини и развој на производи.

ht

Душеците за автомобили TPE / TPR се најдобриот квалитет на пазарот, тој е еколошки, анти-лизгав и обезбедува секаква заштита од временските услови, го штити вашиот автомобил од нечистотија, кал, сол, дожд и снег. И тоа е 100% вообичаено одговара на вашиот автомобил, го прави животот едноставен и чист.

ty (7)

Со неколкугодишниот брз развој, изградивме свои сопствени предности и совршен систем за управување со квалитет и стандардизирана лабораторија. Сега ги снабдуваме душеците со автомобили и Мат Моторот за звук на Фолксваген и Тојота.

ty (3)

Како што растат нашите деловни активности и клиенти, ние имаме страст за производство и снабдување на автомобилски додатоци со врвен квалитет на пазарот.

Ние ја имаме машината од материјалот до крајниот производ. Ние обезбедуваме професионална услуга и најдобро време за испорака до сите клиенти.

Ние ќе бидеме со вас за да воспоставиме долгорочни пријателски односи на соработка.