Lajmet - Gjithçka që duhet të dini për dyshekët e makinës

Gjithçka që duhet të dini për dyshekët e dyshemesë së makinës

Kur na duhet të blejmë shtroje dyshemeje për vetura, si ta gjejmë prodhuesin më të mirë?

Ju mund të kërkoni në Google nga "fabrika e shtrojeve të makinave", atëherë mund të gjeni shumë uebfaqe dhe duhet të gjykoni se cila është fabrika e shtrojeve të makinave që ju nevojitet, dhe për të kontrolluar materialin e shtrojeve të makinave është ajo që ju nevojitet. Ekzistojnë disa materiale të llojeve të ndryshme për shtrojat e makinave: qilima, dyshekë për makina PVC, dyshekë për vetura prej lëkure, dyshekë gome për vetura,Tapetat e makinave TPE, Rrogozat e makinave TPR.

Tjetra ju duhet të kontrolloni cilësinë e shtrojeve të makinave, shumë rrogozë makinash bëhen nga myku për secilin model të ndryshëm të makinës, kështu që duhet të kontrolloni nëse fabrika ka modelet e shtrojës së makinës që ju nevojiten dhe duhet të kontrolloni nëse sasia që ju nevojitet është ok për të prodhuar, shumica e fabrikave kanë MOQ të madh. Fabrika jonë ka shtroje të gatshme makinash për shumicën e rrogozave të makinave, MOQ ynë është 5 grupe secila, dhe ne kemi qindra rrogoz makinash dhe kallëpe mat mat.

Atëherë ju duhet të dini nëse fabrika mund të bëjë myk për ju, sepse porosia juaj do të jetë më e madhe me dyshekët e makinave me cilësi të mirë TPE, dhe gjithashtu do të merrni nevojën e klientit për të bërë myk me modelet dhe logon e tyre të veçantë, kjo do të tregojë ndryshimi i shtrojeve të makinave në treg. Modeli i mirë do t'ju sjellë shitje të mirë dhe do të tërheqë më shumë klientë të rinj. Dhe do të jetë gjithashtu e dobishme të stabilizoni klientët tuaj të vjetër. Biznesi juaj do të jetë shumë më i madh me dyshekët tanë të makinave TPE. Fabrika jonë mund të bëjë modelin dhe logon me madhësinë e kërkesës tuaj, kjo do t'ju lejojë të dalloni nga kaq shumë shitës.

jy-2

Pika më e rëndësishme është cilësia, kjo është shumë e rëndësishme, me cilësi të mirë, ju mund të shisni tek më shumë konsumatorë, dhe konsumatori do të shesë më mirë me cilësi të mirë, dhe pastaj ata do të zmadhojnë sasinë e porosisë në të ardhmen. Kjo është gjithashtu një pjesë shumë e rëndësishme. Ky është gjithashtu qëllimi i fabrikës sonë. Ne përdorim materialin më të mirë TPE për dyshekët e makinave dhe rrogozin e bagazhit, por me të njëjtin çmim si fabrika tjetër. Ne kemi pak fitim, por të gjithë klientët e blerë produkte nga fabrika jonë mund të marrin reagime të mira me 5 yje nga të gjithë klientët, Një herë të jesh konsumatori ynë, të jesh përgjithmonë konsumatori ynë. Ne vendosim kohë të gjatë bashkëpunojmë me të gjithë klientët. Gjërat më të rëndësishme në prodhimin tonë është të përdorim të njëjtin çmim për t'i bërë mallrat më të mira, ne duam ta përmirësojmë atë më mirë dhe më mirë.

Pika e fundit që duhet t'i kushtoni vëmendje është paketa dhe transporti. Fabrika me cilësi të ulët do të përdorë cilësi më të ulëtMaterial TPEdhe ata gjithashtu do të përdorin paketën me cilësi të ulët. Do të dëmtojë shtrojet e makinës, është shumë e rëndësishme për paketën.

4

Ne mund të paketojmë secilën set 3 copë (rrogoz shoferi, rrogoz pasagjerësh, mbrapa) në një kuti kartoni dhe ne mund të shtypim logon e personalizuar në kuti kartoni. Në këtë mënyrë, ne mund të dërgojmë direkt në adresën që ju nevojitet ose të dërgoni në depon e amazonit. Ne gjithashtu mund të paketojmë 20 copë çdo kuti kartoni, në këtë mënyrë mund të kursejmë hapësirë, pastaj të kursejmë koston e transportit detar, klienti mund ta paketojë atë me kartonin e tij pasi ta marrë atë.


Koha e postimit: Mar-03-2021