Ngeunaan Kami | Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd.

Tentang Kami

Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd.

Kami mangrupikeun perusahaan éntitas propésional anu khusus dina ngadamel, ngarancang sareng ngembangkeun asesoris mobil. Di2004, Huawo ngamimitian produksi bahan TPO / TPE, tikar mobil, mat batang, karpét sareng Mobil Dead Dead Mat, kusabab kanyataan yén urang gaduh bahan baku sareng departemén pamekaran produk.

ht

Tikar mobil TPE / TPR mangrupikeun kualitas pangsaéna di pasar, Ramah lingkungan, Anti slip, sareng nyayogikeun sadaya panyalindungan cuaca, ngajagi mobil anjeun tina kokotor, leutak, uyah, hujan sareng salju. Sareng éta 100% pas sareng mobil anjeun, éta ngajantenkeun hirup saderhana sareng bersih.

ty (7)

Kalayan sababaraha taun pamekaran gancang-gancang, kami parantos ngawangun produk kaunggulan nyalira sareng sistem manajemen kualitas anu sampurna sareng laboratorium standarisasi. Ayeuna kami nyayogikeun mat mobil sareng Mobil Dead Dead Mat ka Volkswagen sareng Toyota.

ty (3)

Salaku bisnis sareng klien kami parantos dipelak, urang gaduh karep pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun aksésoris mobil kualitas luhur ka pasar.

Kami gaduh mesin tina matérial pikeun produk akhir. Kami nyayogikeun Layanan propésional sareng waktos pangiriman anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan.

Kami bakal sasarengan sareng anjeun pikeun ngawangun hubungan ramah jangka panjang kerjasama.