China Anti Slip Car Carpet Floor Mats For Cars pabrik jeung pemasok | Huawo

Tikar Lantai Karpét Anti Slip Mobil Pikeun Mobil

Pedaran pondok:

Kauntungannana: Narima Pesenan Leutik / Nagara Asal / Distributor Anu Ditawiskeun / Formulir A / B / Jaminan / Garansi / Perkawis Kualitas / Reputasi / Ditampi Khususna


Detil Produk

Tanda Produk

Tikar Carpet Carpet

Anti Slip / Easy To Clear / Praktisitas / Mudah dipasang

Rincian Produk

Bahan: Bahan Poli

Jumlah Mats: 4 - 5 Pcs

Ukuran: Cocog sareng Ukuran Mobil

Ngaran mérek: OEM / ODM

Beurat: 1-2 Kgs

MOQ: 100 PCS

Paket Individu: 4 - 5 Pcs / Set

Pakét normal: 20 - 30 Sét / Box

Palabuhan: Shanghai / Ningbo

Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Per Bulan

Waktos conto: 3 - 7 Poé

Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Gambar Detil Produk

trh (1)
trh (3)
trh (4)
trh (6)

Kasus Aplikasi Skénario Produk

hrt (1)
hrt (2)

Sértipikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Naon produk utama anjeun?

Perusahaan urang ngahususkeun kana mat mobil sareng tikar batang, kalebet tpo / tpe floor mat, tpo / tpe trunk mat, tpo / tpe material, jst.

Naon ari Bahan TPO / TPE / TPR?

Bahan TPO / TPE / TPR mangrupikeun Bahan Eco Friendly, kaséhatan 100% sareng tiasa 100% Pamulihan sareng henteu Bau.

Kumaha upami tikét mobil TPO / TPE sareng tikar batang?

Tikar mobil TPO / TPE tiasa Waterproof, anti kokotor, henteu bau, tahan gores, Non géser, gampang dibersihkeun.

Kumaha upami pabrik anjeun?

Pabrik urang ngahasilkeun bahan TPO / TPE atah sorangan sareng tiasa ngendalikeun kualitasna. Janten urang tiasa ngadamel kualitas pangluhurna kalayan harga kalapa.

Sabaraha gaduh modél gaya mat mobil sareng batang?

Kami gaduh Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca sakitar 300 Gaya Model.

HuaWo Sadaya Cuaca Mobil Mats FloorLiners

Hubungan: Joleen

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

Hubungan: Welden

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Profil Perusahaan

Jenis Usaha: Pabrikan

Suplier Mat Perfomance Mobil Profesional

Produk Utama: TPR / TPE / Kulit / Karpet Car Mats, TPR / TPE Trunk Mat , Mat Sora Mobil Deadening Mat

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Pakét & Shippment

Foam & karton, paket masing-masing, desain / nyetak / paket sakumaha pamundut anjeun

Rincian bungkusan: Bungkus datar dina kantong poli, 20 - 25 pcs per karton.

Detil Pangiriman: 20 dinten saatos nampi setoran

Pamayaran & Pangiriman

Pamayaran: T / T 30% sateuacanna sareng kasaimbangan mayar sateuacan kapal

Métode Pamayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C ..

Kauntungan Palapa Utama

Narima Pesenan Leutik

Negara asal

Distributor ditawarkeun

Wangun A / B

Jaminan / Jaminan

Approval kualitas

Reputasi

Disaluyukeun Nampa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami