Cina Inten Hideung Universal TPR XPE Custom Car Mats Carpet For Men pabrik jeung pemasok | Huawo

Inten Hideung Universal TPR XPE Custom Car Mats Carpet Pikeun Lalaki

Pedaran pondok:

TPR XPE Burr Sareng Velcro Balik Bahan Mobil Universal Lantai Tikar
Tikar Mobil Universal Tékstur Khusus Unik Pikeun Awéwé Sareng Lalaki
Ramah Lingkungan, Teu raos, Gampang Beresih Sareng Garing Garing
Kacida Kawéntarna Di Jepang, Korea, Amérika, Indonésia



Detil Produk

Tanda Produk

Tikar Mobil TPR

Perlindungan Sadaya-Usum Praktisitas Universal Mobil Lantai Tikar

Anti Slip / Waterproof / Nyaman / Dirtproof / Bau / Pasang Mudah

Rincian Produk

Rarancang: Protector Universal Floor Mats Car

Bahan: TPR / XPE / Burr Sareng Velcro Deui

Jumlah Mats: 4 PCS

Ukuran Tikar: Universal Pikeun Mobil

Pakét normal: 15 - 25 Nyetél Universal Car Mats / Box

Mats Brand Brand: Narima OEM 

Beurat: 2 - 2,5 Kgs

MOQ: 80 - 200 PCS

Palabuan FOB: Ningbo

Waktos conto: 2 - 8 Poé

Shipmeng: Ku Nganyatakeun / Laut

Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Per Bulan

Gambar Detil Produk

双前脚 主图 米粒 垫
最最新 米粒纹 水平线 后位垫
hrt (3)
jty (6)

Kasus Aplikasi Skénario Produk

tyj (1)
细节图 03

Sértipikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Naon produk utama anjeun?

Perusahaan urang ngahususkeun kana mat mobil sareng tikar batang, kalebet tpo / tpe floor mat, tpo / tpe trunk mat, tpo / tpe material, jst.

Naon ari Bahan TPO / TPE / TPR?

Bahan TPO / TPE / TPR mangrupikeun Bahan Eco Friendly, kaséhatan 100% sareng tiasa 100% Pamulihan sareng henteu Bau.

Kumaha upami tikét mobil TPO / TPE sareng tikar batang?

Tikar mobil TPO / TPE tiasa Waterproof, anti kokotor, henteu bau, tahan gores, Non géser, gampang dibersihkeun.

Kumaha upami pabrik anjeun?

Pabrik urang ngahasilkeun bahan TPO / TPE atah sorangan sareng tiasa ngendalikeun kualitasna. Janten urang tiasa ngadamel kualitas pangluhurna kalayan harga kalapa.

Sabaraha gaduh modél gaya mat mobil sareng batang?

Kami gaduh Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca sakitar 300 Gaya Model.

HuaWo Sadaya Cuaca Mobil Mats FloorLiners

Hubungan: Joleen

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

Hubungan: Welden

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Pidéo Produk

Profil Perusahaan

Korsi Kursi Mobil Dina Kursi Mobil

Kami mangrupikeun perusahaan éntitas propésional ngahususkeun dina ngadamel, ngarancang sareng ngembangkeun asesoris mobil, Bahan TPE / TPR, tikar mobil sareng mat batang.

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Pasar Ékspor Utama

Jepang

Amérika

Singapura

Perancis

Koréa

Indonésia

Ukraina

Rusia

Pakét & Shippment

Unggal Sét Pasang Dina Polybag Waterproof. 15 - 25 Susunan Per Box karton.

Desain, Logo, Print, Pack, Diménsi Box karton Tiasa Sanggup Kabutuhan Anjeun.

Pamayaran & Pangiriman

Waktu Diterangkeun: Sakitar 20 - 30 Dinten. Pamayaran: T / T 30% Sateuacanna.

Kauntungan Palapa Utama

Bulk Ku kapang Aluminium

Narima 80 - 200 Sét Pesenan Leutik

The Latest Technology Sareng E.produksi Produksi

Résistansi Paké Super Sareng Awét

Kualitas Stabil Tinggi Sareng Harga Kompetitif

Minuhan Syarat Kualitas Sertifikasi Internasional


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami