Cina Inten Non Skid Waterproof Custom TPR XPE Tesla Model 3 Batang Mat Produsén sareng supplier | Huawo

Intan Non Skid Waterproof Custom TPR XPE Tesla Model 3 Batang Mat

Pedaran pondok:

Kauntungan: Pesenan Leutik Ditarima / Distribusi Anu Ditawiskeun / Formulir A / B / Henteu Bau / 100% Produk Daur Ulang / Fitur Produk / Kinerja Produk / Pangiriman Tepat Dina waktos / Perkawis Kualitas


Detil Produk

Tanda Produk

TPR Batang Til

Sadayana Perlindungan Cuaca

TPR 3D Batang Mat

Anti Slip / Waterproof / All-Season Protection

Teu nganggo / Dirtproof / Henteu bau

Tékstur Khusus Unik Sareng Pola / Praktisitas

Rincian Produk

Rarancang: Anti Skid Car Trunk Mat

Bahan: TPE / TPR Bahan Tanpa Bau

Posisi: Belakang

Jumlah Mats: 1 Pc

Ukuran: Kanggo Ukuran Mobil

Fitur: Anti Slip / Waterproof / Gampang Hapus / Sadayana Cuaca, Non Deform dina 130 ℃ / -40 ℃ / Praktisitas

Beurat: 2-2,5 Kgs

Paket Individual: 1 Set Per karton

Pakét normal: 10 - 15 Pcs / karton

Palabuan FOB: Pelabuhan Ningbo

Waktos conto: 5 - 8 Poé

Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Gambar Detil Produk

dfg (2)
dfg (3)
dfg (4)
dfg (7)

Kasus Aplikasi Skénario Produk

rth (1)
rth (2)
Car Trunk Mat List

Sértipikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Naon produk utama anjeun?

Perusahaan urang ngahususkeun kana mat mobil sareng tikar batang, kalebet tpo / tpe floor mat, tpo / tpe trunk mat, tpo / tpe material, jst.

Naon ari Bahan TPO / TPE / TPR?

Bahan TPO / TPE / TPR mangrupikeun Bahan Eco Friendly, kaséhatan 100% sareng tiasa 100% Pamulihan sareng henteu Bau.

Kumaha upami tikét mobil TPO / TPE sareng tikar batang?

Tikar mobil TPO / TPE tiasa Waterproof, anti kokotor, henteu bau, tahan gores, Non géser, gampang dibersihkeun.

Kumaha upami pabrik anjeun?

Pabrik urang ngahasilkeun bahan TPO / TPE atah sorangan sareng tiasa ngendalikeun kualitasna. Janten urang tiasa ngadamel kualitas pangluhurna kalayan harga kalapa.

Sabaraha gaduh modél gaya mat mobil sareng batang?

Kami gaduh Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca sakitar 300 Gaya Model.

HuaWo Sadaya Cuaca Mobil Mats FloorLiners

Hubungan: Joleen

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

Hubungan: Welden

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Pidéo

Profil Perusahaan

Tikar Mobil Perfomance Profesional Sareng Batang Mat Suplier

Produk Utama: TPR Car Mats / TPE Car Mats / Kulit Car Mats / Carpet Car Mats / TPR Batang Mat / TPE Trunk Mat / Car Sound Deadening Mat

Jumlah Karyawan Pabrik: 128 Urang

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Pikeun Mat Trunk, Mat Trunk Front, Mat Back Trunk Well Storage Mat

Léngkah Ngolah

Scanning 3D Pikeun Kéngingkeun Data Asli → Ngararancang → Ngadamel Cetakan → Bahan TPR → Lambaran Ngabentuk Tina Bahan → Cét Pencét → Ngapisan Tepi Produk → Ngepak Individu → Ka Gudang → Pangiriman

Pasar Ékspor Utama

Asia

Australasia

Wétan Tengah / Afrika

Amérika Kalér

Éropa Kulon

Pakét & Shippment

Foam & karton, paket masing-masing, desain / nyetak / paket sakumaha pamundut anjeun

Barang masing-masing sareng bungkus, Paket nétral, dina karton.

Pamayaran & Pangiriman

Pamayaran: T / T 30% sateuacanna sareng kasaimbangan mayar sateuacan kintun

Metode Pamayaran: Advance TT, T / T, Western Union,

Kauntungan Palapa Utama

Pesenan Leutik Tampi

Distributor ditawarkeun

Wangun A / B

Produk henteu bau / 100% Daur Ulang

Fitur Produk

Kinerja Produk

Pangiriman Dina Waktos

Approval kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami