Cina Wearproof 5D 7D Mats Pikeun Mobil PVC Mobil Lantai Tikar pabrik sareng pemasok | Huawo

Wearproof 5D 7D Mats Pikeun Mobil PVC Tikar Lantai Mobil

Pedaran pondok:

Kauntungan: Pesenan Leutik Ditarima / Distributor Anu Ditawiskeun / Formulir A / Jaminan / Garansi / Pakét / Paking Individu / Pakét Normal / Fitur Produk / Keuntungan Kualitas / Reputasi


Detil Produk

Tanda Produk

Tikar Mobil Kulit

Perlindungan Sadaya-Usum

Kulit 5D 7D Custom Car Lantai Tikar

Anti-Slip / Wearproof / Dustproof / Perlindungan Set lengkep

Tikar Mobil Adat

Rincian Produk

Bahan: Bahan TPE / TPR / Bahan Ramah Lingkungan

Posisi: Sét lengkep

Ketik: Full Set 3D Car Floor Mats

Jumlah Mats: 3 PCS

Ukuran: Cocog sareng Ukuran Mobil

Ngaran mérek: Huawo sareng OEM

Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Fitur: Anti Slip / Waterproof / Wearproof / Gampang Hapus / Sadayana Perlindungan Cuaca

Beurat: 3-3.5 kg

Pamayaran: T / T 30% sateuacanna sareng kasaimbangan mayar sateuacan kapal

Paket Individual: 3 pcs / set / 1 set per karton

Pakét normal: 10 sét / karton

Palabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Waktos conto: 7 Poé

Ukuran karton individu: 82 * 57 * 15 cm / karton

Gambar Detil Produk

rth (1)
rth (3)
rth (4)
rth (5)

Kasus Aplikasi Skénario Produk

rth (2)
rth (1)
微信图片_20201026093350

Sértipikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Naon produk utama anjeun?

Perusahaan urang ngahususkeun kana mat mobil sareng tikar batang, kalebet tpo / tpe floor mat, tpo / tpe trunk mat, tpo / tpe material, jst.

Naon ari Bahan TPO / TPE / TPR?

Bahan TPO / TPE / TPR mangrupikeun Bahan Eco Friendly, kaséhatan 100% sareng tiasa 100% Pamulihan sareng henteu Bau.

Kumaha upami tikét mobil TPO / TPE sareng tikar batang?

Tikar mobil TPO / TPE tiasa Waterproof, anti kokotor, henteu bau, tahan gores, Non géser, gampang dibersihkeun.

Kumaha upami pabrik anjeun?

Pabrik urang ngahasilkeun bahan TPO / TPE atah sorangan sareng tiasa ngendalikeun kualitasna. Janten urang tiasa ngadamel kualitas pangluhurna kalayan harga kalapa.

Sabaraha gaduh modél gaya mat mobil sareng batang?

Kami gaduh Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca sakitar 300 Gaya Model.

HuaWo Sadaya Cuaca Mobil Mats FloorLiners

Hubungan: Joleen

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

Hubungan: Welden

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Pidéo

Profil Perusahaan

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Pikeun Tikar Mobil Drive, Tikar Mobil Panumpang, Tikar Mobil Rear Belakang, Mat Trunk, Mat Trunk Depan, Trunk Well Well Trunk Mat, Rear Trunk Mat, Trunk Side Cubbies Mat

Pasar Ékspor Utama

Asia

Éropa Wétan

Amérika Kalér

Australasia

Wétan Tengah / Afrika

Éropa Kulon

Pakét & Shippment

Barang masing-masing sareng bungkus, Paket nétral, dina karton.

Detil bungkus ageung: 1 sét ka hiji karton.

Anjog Waktos: 20 - 30 dinten

Kauntungan Palapa Utama

Pesenan Leutik Ditarima

Distributor ditawarkeun

Wangun A

Jaminan / Jaminan

Pakét / Pakét Individu / Pakét normal

Fitur Produk

Approval kualitas

Reputasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami