Warta - Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Kanggo Tikar Lantai Mobil

Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Kanggo Tikar Lantai Mobil

Nalika urang kedah mésér lanté mobil, kumaha milari pabrik anu pangsaéna?

Anjeun tiasa milarian di Google ku "pabrik tikar mobil", maka anjeun tiasa mendakan seueur situs wéb, sareng anjeun kedah nangtoskeun mana pabrik tikar mobil anu anjeun peryogikeun, sareng mariksa bahan mats mobil anu anjeun peryogikeun. Aya sababaraha bahan anu béda pikeun mat mobil: karpét, tikar mobil PVC, tikar mobil kulit, karét mobil karét,Tikar mobil TPE, Tikar mobil TPR.

Salajengna anjeun kedah parios kualitas mat mobil, seueur tikar mobil didamel ku kapang kanggo masing-masing modél mobil anu béda, janten anjeun kedah parios naha pabrik ngagaduhan modél tikar mobil anu anjeun peryogikeun sareng kedah parios naha kuantitas anu anjeun peryogikeun ok pikeun ngahasilkeun, kaseueuran pabrik gaduh MOQ ageung. Pabrik urang gaduh alas mobil anu sayogi pikeun kaseueuran mobil, MOQ kami masing-masing 5 sét, sareng kami gaduh ratusan mobil mat sareng cetakan tikar batang.

Maka anjeun kedah terang naha pabrik tiasa ngadamel kapang pikeun anjeun, kusabab urutan anjeun bakal langkung ageung sareng tikar mobil TPE kualitas kami anu hadé, sareng anjeun ogé bakal kéngingkeun sababaraha kabutuhan pelanggan ngadamel kapang kalayan pola sareng logo khusus na, éta bakal nunjukkeun anjeun bédana tina mat mobil di pasar. Pola anu saé bakal masihan anjeun jual anu saé sareng bakal narik langkung seueur palanggan énggal. Sareng éta ogé bakal ngabantosan pikeun stabilkeun klien lami anjeun. Usaha anjeun bakal langkung ageung sareng tikar lantai mobil TPE urang. Pabrik urang tiasa ngadamel pola sareng logo kalayan ukuran pamundut anjeun, éta bakal ngantep anjeun menonjol tina seueur penjual.

jy-2

Titik anu paling penting nyaéta kualitas, ieu penting pisan, kalayan kualitas anu saé, anjeun tiasa ngajual ka langkung seueur nasabah, sareng nasabah bakal langkung saé dijual kalayan kualitas anu saé, teras aranjeunna bakal ngagedékeun jumlah pesanan di payun. Ieu ogé bagian anu penting pisan. Ieu ogé tujuan pabrik urang. Kami nganggo bahan TPE anu pangsaéna pikeun mat mobil sareng mat batang, tapi harga anu sami sareng pabrik anu sanés. Kami gaduh sakedik kauntungan, tapi sadaya pelanggan mésér produk ti pabrik urang tiasa kéngingkeun umpan balik anu saé 5 bintang ti sadaya palanggan, Hiji waktos janten nasabah kami, salamina janten palanggan kami. Kami netepkeun waktos lami kerjasama sareng sadaya pelanggan. Hal anu paling penting dina produksi kami nyaéta ngagunakeun harga anu sami pikeun ngajantenkeun barang langkung saé, kami hoyong ningkatkeun langkung saé sareng langkung saé.

Titik terakhir anu anjeun kedah perhatoskeun nyaéta bungkus sareng pangiriman. Pabrik kualitas handap bakal nganggo kualitas handapBahan TPEsareng aranjeunna ogé bakal nganggo paket kualitas rendah. Éta bakal ngarusak kana mat mobil, éta penting pisan tina bungkusna.

4

Urang tiasa ngarangkep masing-masing 3 sét (mat supir, tikar panumpang, mat tukang) dina hiji karton, sareng urang tiasa nyetak logo kustom dina karton. Ku cara kieu, urang tiasa ngirim langsung ka alamat anu anjeun peryogikeun atanapi kirimkeun ka gudang Amazon. Kami ogé tiasa ngarangkep 20 PC unggal karton, ku cara ieu tiasa ngahémat rohangan, teras ngahémat biaya pengiriman laut, pelanggan tiasa ngepak nganggo karton nyalira saatos nampi.


Pos waktos: Mar-03-2021