Berita - Tikar mobil anu mana anu gampang dibersihkeun?

Tikar mobil anu mana anu gampang dibersihkeun?

Matéri lantai mobil anu bénten-bénten sareng sipat mobil sareng metode cuci anu bénten.

Héséna nyeuseuh ogé bénten, tikar mobil ayeuna biasana ku bahan-bahan ieu: karpét, tikar mobil karét, tikar mobil pvc sareng tikét mobil TPE / TPR.

Hayu urang ngajelaskeun naon anu bénten dina cara ngumbah tikar mobil:

Karpét mobil : kaseueuran toko mobil bakal masihan karpét sareng mobil nalika anjeun mésér éta, éta cocog pikeun mobilna, sareng katingalina éndah mimitina, tapi saatos sababaraha bulan, éta bakal kotor pisan, sareng sesah pikeun ngabersihkeun pisan jelas , éta henteu tahan cai, sareng anjeun kedah ngantosan garing pikeun nempatkeun deui kana mobil anjeun, éta henteu gampang pikeun ngalakukeunana.

tpe car mats -18

5D Tikar lanté mobil adat PVC Kulit, Éta parantos kasohor mangtaun-taun, sabab kulitna katingal tikar mobil méwah, Éta pikaresepeun ku pamilik mobil dina sababaraha taun ka pengker. Éta diteureuy sareng dijait sareng modél mobil, janten éta ogé pas pikeun mobil sareng tiasa ngahasilkeun MOQ low, éta ngan diteukteuk ku mesin sareng dijahit ku pagawé, sadaya pabrik mobil mats tiasa ngahasilkeun sadaya modél mobil. Tapi tikar mobil kulit PVC gampang pikeun masihan bau anu aya racun dina usum panas, sareng éta bakal rusak saatos dikumbah sababaraha kali. Janten sakedik jalmi anu nganggona ayeuna.

Tikar mobil karét, kaunggulan pangageungna nyaéta harga murah, sareng anjeun tiasa diteukteukkeun pikeun nyocogkeun sareng mobil anjeun, tapi bahan ieu henteu ramah lingkungan, sareng saatos anjeun nganggo sababaraha bulan, éta bakal rengat, caket, karasa, lemes, bubuk, warnaan, kapang, éta bakal katingali kotor pisan. Janten kami henteu nyarankeun nganggo mat lantai mobil mobil ieu ayeuna.

790-12

Bahan perlindungan lingkungan anyar TPE, TPR seueur dianggo dina alas mobil. Sareng éta henteu aya bau dina suhu luhur, didaur, anti slip, tahan kaénan, ciri tahan cai. Kusabab bahan TPE henteu peryogi agén aditif. 

Sareng tikar mobil TPE mangrupikeun desain 3D, éta ngagaduhan tékstur dina permukaan bakal ningkatkeun gaya gesekan sareng sisi luhur sakitarna tiasa nyegah cai noda kebocoran sisi, ngajagi mobil di jero. Cacat tina mat mobil TPE nyaéta peryogi ngembangkeun kapang pikeun masing-masing mobil anu béda, éta bakal peryogi waktos anu lami sareng biaya anu seueur pikeun ngembangkeun éta. Upami anjeun tiasa mendakan mat mobil anu anjeun peryogikeun dina bahan TPE di pasar, tong ragu-ragu mesenana, anjeun pasti bakal ngajual éta saé pisan.

 

Luhureun sadaya, kasur mobil TPE sareng TPR gampang dibersihkeun sareng paling cocog pikeun kulawarga ngagaduhan murangkalih, éta henteu bahaya pikeun kaséhatan.

Anjeun bakal ngahémat waktos kanggo ngumbah tikar mobil TPE, éta ngan peryogi 2 menit kanggo ngumbah éta bersih pisan.

Tikar mobil TPE nyaéta alas mobil anu paling gampang dibersihkeun.

 


Waktos Post: Feb-09-2021