Cina TPO TPE 3D Rubber Trunk Mat Waterproof Anti Slip Cushion pabrik sareng pemasok | Huawo

TPO TPE 3D Rubber Trunk Mat Waterproof Anti Slip Cushion

Pedaran pondok:

TPO TPE Tesla Model 3 Car Trunk Mat All Weather Boot Mat
Tikar Batang TPE Tiasa Tilepan Kana Satengah Sareng Melu Tt Kana Satengah Deui Tanpa Ruksakna Sareng Kulut
Kamampuhan Pikeun Ngepaskeun Hésé Sareng Kandel Salaku Kabutuhan Pelanggan
Mangsa Pangalaman Dina Manajemén Sareng Produksi


Detil Produk

Tanda Produk

TPE Batang Mat

Sadaya Perlindungan Cuaca Pikeun Tesla Model 3 TPE TPO 3D Batang Mat

Tahan Cai / Tahan Debu / Ramah Lingkungan / Henteu Dianggo / Henteu beracun / Gampang Dibersihkeun Sareng Garing Digaringkeun

Rincian Produk

Rarancang: Perlindungan Lantai Mobil Batang Mat

Bahan: TPE Bahan Tanpa Bau

Posisi: Belakang

Jenis: Mat Car Boot 3D Rear

Jumlah Mats: 1 Pc

Ukuran: Cocog sareng Ukuran Mobil

Ngaran mérek: Narima OEM

Beurat: 1,8 - 2,5 Kgs

Pamayaran: T / T 30% sateuacana

Pakét normal: 10 - 15 Sét / Kotak karton

Ukuran karton Individu: 68 * 68 * 16 Cm / Box karton

Palabuan FOB: Shanghai / Ningbo

Shipmeng: Ku Express / Boat / Air

Waktos conto: 3 - 10 Poé

Gambar Detil Produk

hfg (1)
hfg (3)
hfg (5)
hfg (6)

Kasus Aplikasi Skénario Produk

hy (1)
hy (2)
Car Trunk Mat List

Sértipikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Naon produk utama anjeun?

Perusahaan urang ngahususkeun kana mat mobil sareng tikar batang, kalebet tpo / tpe floor mat, tpo / tpe trunk mat, tpo / tpe material, jst.

Naon ari Bahan TPO / TPE / TPR?

Bahan TPO / TPE / TPR mangrupikeun Bahan Eco Friendly, kaséhatan 100% sareng tiasa 100% Pamulihan sareng henteu Bau.

Kumaha upami tikét mobil TPO / TPE sareng tikar batang?

Tikar mobil TPO / TPE tiasa Waterproof, anti kokotor, henteu bau, tahan gores, Non géser, gampang dibersihkeun.

Kumaha upami pabrik anjeun?

Pabrik urang ngahasilkeun bahan TPO / TPE atah sorangan sareng tiasa ngendalikeun kualitasna. Janten urang tiasa ngadamel kualitas pangluhurna kalayan harga kalapa.

Sabaraha gaduh modél gaya mat mobil sareng batang?

Kami gaduh Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca sakitar 300 Gaya Model.

HuaWo Sadaya Cuaca Mobil Mats FloorLiners

Hubungan: Joleen

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

Hubungan: Welden

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Pidéo

Profil Perusahaan

Tikar Mobil Perfomance Profesional Sareng Batang Mat Suplier

Sértipikasi Sistem Manajemén: Tés ISO 9000 / BCTC

Lokasi: Zhejiang, Cina

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Pikeun Trunk Mat, Car Mats, Car Boot Mat.

Léngkah Ngolah

Scanning 3D Pikeun Kéngingkeun Data Asli → Ngadésain → Ngadamel Mould → TPO / TPE Material → Sheet Forming From Material → Vacuum Forming → Tramping The Edge Of Products → Packing → To Warehouse → Pangiriman Pengiriman

Pasar Ékspor Utama

Koréa

Jepang

India

Vietnam

Rusia

Amérika

Kanada

Australia

Pakét & Shippment

Rincian Paket Massal: Unggal 1 Pc Batang Mat Pasang Hiji Kantong PP, 15 - 20 Pcs Pasang Dina Hiji Kotak karton.

Pamayaran & Pangiriman

Métode Pamayaran: Advance TT, T / T , L / C ..

Kauntungan Palapa Utama

Saluyukeun Kualitas sareng Harga Kompetitif Kanggo Area Penjualan Anu Béda

Saluyukeun Desain Abrasives Sareng Pola Nurutkeun Persyaratan Pasar Pelanggan

Pasokan Stabilitas sareng Kapasitas Produksi Pikeun mastikeun Permintaan Pasar Palanggan

Téhnologi Bahan TPE Pangénggalna sareng Prosésna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami