Cina Waterproof Car Foot Mat Tesla Model 3 Universal Car Mats Pikeun Awéwé pabrik sareng pemasok | Huawo

Waterproof Car Foot Mat Tesla Model 3 Universal Car Mats Pikeun Awéwé

Pedaran pondok:

Jenis Usaha: Pabrikan Cina
Sertifikasi Sistem Manajemén: SGS / IATF16949 / CNAS
3d Scanning 100% Pas Mobil
Peralatan Otomatisasi Canggih Sareng Téhnologi Anu Luhung
TPR Bahan Waterproof Tesla Model 3 Tikar Lantai Mobil


Detil Produk

Tanda Produk

Tikar Mobil TPR

Intan Lantai Mobil 3D Intan Pikeun Lalaki Sareng Awéwé

Perlindungan Sadaya-Usum / Résistansi Abrasive / Water-Resistant / Flame Retardant / Odorless / Easy install

Rincian Produk

Desain: Pelindung Mat Praktisitas Pikeun Mobil

Bahan: Bahan TPE / TPR

Jenis: Full Set 3D Car Non Slip Mat

Jumlah Mats: 3 PCS

Ukuran: Ukuran Disesuaikan

Jenis Paket: Kantong PP Sareng Kotak karton

Ngaran mérek: OEM / ODM

Kualitas: dipercaya

Beurat: 3,5 kg

Paket Individu: 1 Sét Kotak Mats Mobil

Pakét normal: 10 - 15 Susunan Mobil Mats / karton

Palabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Pangiriman Sampel: 5 - 7 Dinten

Tempat Asalna: Cina

Gambar Detil Produk

jty (1)
jty (3)
jty (4)
jty (5)

Kasus Aplikasi Skénario Produk

tesla model y
tyj (2)
微信图片_20201026093350

Sértipikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Naon produk utama anjeun?

Perusahaan urang ngahususkeun kana mat mobil sareng tikar batang, kalebet tpo / tpe floor mat, tpo / tpe trunk mat, tpo / tpe material, jst.

Naon ari Bahan TPO / TPE / TPR?

Bahan TPO / TPE / TPR mangrupikeun Bahan Eco Friendly, kaséhatan 100% sareng tiasa 100% Pamulihan sareng henteu Bau.

Kumaha upami tikét mobil TPO / TPE sareng tikar batang?

Tikar mobil TPO / TPE tiasa Waterproof, anti kokotor, henteu bau, tahan gores, Non géser, gampang dibersihkeun.

Kumaha upami pabrik anjeun?

Pabrik urang ngahasilkeun bahan TPO / TPE atah sorangan sareng tiasa ngendalikeun kualitasna. Janten urang tiasa ngadamel kualitas pangluhurna kalayan harga kalapa.

Sabaraha gaduh modél gaya mat mobil sareng batang?

Kami gaduh Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca sakitar 300 Gaya Model.

HuaWo Sadaya Cuaca Mobil Mats FloorLiners

Hubungan: Joleen

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

Hubungan: Welden

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Pidéo Produk

Profil Perusahaan

Sistem Manajemén Ilmiah Canggih Sareng Tim

Kamampuh Panilitian Sareng Kamampuh Pangwangunan

Tikar Mobil Kinerja Profesional Sareng Pabrik Batang Batang

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Tikar kargo Pikeun Mobil Pikeun Tikar Mobil Drive, Tikar Mobil Panumpang, Tikar Mobil Rear, Mat Trunk

Léngkah Ngolah

Scanning Pikeun Kéngingkeun Data Asli → Ngadamel Desain → Ngadamel Cetakan → Bahan TPR → Lambaran Ngabentuk Tina Bahan → kapang Pencét → Ngapisan Tepi Produk → Pakét Individu → Ka Gudang → Pengiriman Pengiriman

Pasar Ékspor Utama

Cina

India

Jepang

Amérika

Rusia

Australia

Indonésia

Perancis

Pakét & Shippment

Rincian Paket Massal: Kantong PP Sareng 1 Sét Kana Hiji Karton. Pangiriman Dina Waktos.

Pamayaran & Pangiriman

Métode Pamayaran: Advance TT, PayPal, L / C

Waktos Pangiriman: Sakitar 13 - 25 dinten saatos disahkeun pesenanana

Kauntungan Palapa Utama

Jasa Profesional sareng Harga Kompetitif

Kapang panganyarna pikeun tékstur, pola

Tim Panilitian Bahan Laju Sareng Bahan Panilitian

Kualitas Diaku Ku Palanggan Doméstér Sareng Luar Negeri

Semang Ngagawe Sareng Gagah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami