Cina Waterproof Non Toxic 3D Custom Luxury Car Floor Mats Grosir pabrik jeung pemasok | Huawo

Waterproof Non Toxic 3D Custom Luxury Car Floor Mats Wholesale

Pedaran pondok:

TPR Bahan Non Toxic 3D Luxury Car Lantai Tikar Grosir
Nagara Asal, Distributor Anu Ditawiskeun, Persetujuan Internasional
Harga Pangsaéna, Kinerja Produk, Pangiriman Gancang, Reputasi, Disesuaikan


Detil Produk

Tanda Produk

Tikar Mobil TPR

Sadaya Perlindungan Cuaca Non Toxic 3D Custom Luxury Car Floor Mats Wholesale

Anti Slip / Waterproof / Gampang Hapus / Perlindungan Sadaya Musim

Bahan Pakét / Rét / Henteu Bau / Bahan Ramah Lingkungan

Rincian Produk

Desain: Tikar Lantai Mobil Sadayana Cuaca

Bahan: Bahan TPR

Ketik: Full Set 3D Car Floor Mats

Jumlah Mats: Total 3 PCS

Ukuran Tikar: 100% Pas Mobil

Fitur: Non Slip / Waterproof / Walang Bau / Praktis

Beurat: 3-3.5 kg

Pakét Individual: 1 sét per karton

Ukuran karton individu: 82 * 57 * 15 cm / karton

Pakét normal: 10 sét / karton

Palabuan FOB: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Tempat Asalna: Cina

Gambar Detil Produk

jty (1)
2
4
jty (6)

Kasus Aplikasi Skénario Produk

T Y
hrt (2)
微信图片_20201026093350

Sértipikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Naon produk utama anjeun?

Perusahaan urang ngahususkeun kana mat mobil sareng tikar batang, kalebet tpo / tpe floor mat, tpo / tpe trunk mat, tpo / tpe material, jst.

Naon ari Bahan TPO / TPE / TPR?

Bahan TPO / TPE / TPR mangrupikeun Bahan Eco Friendly, kaséhatan 100% sareng tiasa 100% Pamulihan sareng henteu Bau.

Kumaha upami tikét mobil TPO / TPE sareng tikar batang?

Tikar mobil TPO / TPE tiasa Waterproof, anti kokotor, henteu bau, tahan gores, Non géser, gampang dibersihkeun.

Kumaha upami pabrik anjeun?

Pabrik urang ngahasilkeun bahan TPO / TPE atah sorangan sareng tiasa ngendalikeun kualitasna. Janten urang tiasa ngadamel kualitas pangluhurna kalayan harga kalapa.

Sabaraha gaduh modél gaya mat mobil sareng batang?

Kami gaduh Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca sakitar 300 Gaya Model.

HuaWo Sadaya Cuaca Mobil Mats FloorLiners

Hubungan: Joleen

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

Hubungan: Welden

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Pidéo Produk

Profil Perusahaan

Jenis Usaha: Pabrikan

Suplier Mat Perfomance Mobil Profesional

Produk Utama: TPR / TPE / Kulit / Karpet Car Mats, TPR / TPE Trunk Mat, Car Sound Deadening Mat

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Pikeun Tikar Lantai Mobil Drive, Tikar Lantai Mobil Penumpang, Tikar Lantai Mobil Rear

Léngkah Ngolah

Scanning 3D Pikeun Kéngingkeun Data Asli → Ngararancang → Ngadamel Cetakan → Bahan TPR → Lambaran Ngabentuk Tina Bahan → Cét Pencét → Ngapisan Tepi Produk → Ngepak Individu → Ka Gudang → Pangiriman

Pasar Ékspor Utama

Éropa Wétan

Éropa Wétan

Amérika Tengah / Kidul

Dipanjuru dunya

Wétan Tengah / Afrika

Éropa Kulon

Pakét & Shippment

Barang masing-masing sareng bungkus, Paket nétral, dina karton.

Detil Pangiriman: 20 dinten saatos nampi setoran

Pamayaran & Pangiriman

Métode Pamayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..

Kauntungan Palapa Utama

Negara asal

Distributor ditawarkeun

Persetujuan Internasional

Harga Pangsaéna

Kinerja Produk

Pangiriman Ajakan

Reputasi

Disaluyukeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami