Cina Waterproof Non Skid Luxury TPE Rubber Mats Car Floor Mats Honda Crider pabrik jeung pemasok | Huawo

Waterproof Non Skid Luxury TPE Rubber Mats Car Floor Mats Honda Crider

Pedaran pondok:

Tikar Pelindung Mobil Pikeun Honda Crider
Numutkeun Kabutuhan Pelanggan Kamampuhan Pikeun Ngepaskeun Hésé sareng Kandel
Pesenan Anyar Kanggo Ngadamel Mould Aluminium Anyar Ku File STL
Narima Pelanggan Meryogikeun Pikeun Logo, Merek, Bungkus Kotak Batré Diménsi Sareng MOQ


Detil Produk

Tanda Produk

Tikar Mobil TPE

Praktisitas TPO TPE Korsi Mobil Perlindungan Penuh Dina Mat

Tikar Lantai 3D Husus Kanggo Pelindung Mobil Pikeun Mobil Husus

Non Slip / Water-Resistant / Dirtproof / Abrasive Resistansi / Non Toxic

Rincian Produk

Desain: Lantai Tikar Mobil

Bahan: Bahan TPE Friendly Eco

Posisi: Full Set Protector Mats Mobil

Jumlah Mats: 3 Pcs / Sét

Tempat Asalna: Cina

Beurat: 3,5 Kgs

Pamayaran: 30% T / T Sateuacanna, Kasaimbangan Sateuacan Kapal

Paket Individual: 1 Set Per Box karton

Pakét normal: 6 - 15 Sét / Box

Ukuran karton individu: 81 * 55 * 13 Cm / karton

Palabuhan: Ningbo

Waktos conto: 6 - 8 Poé

Gambar Detil Produk

TPE car mats - 6
tpe car mats -18
tpe car mats - 12
hr (3)

Kasus Aplikasi Skénario Produk

rt (1)
tpe car mats - 17
微信图片_20201026093350

Sértipikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Naon produk utama anjeun?

Perusahaan urang ngahususkeun kana mat mobil sareng tikar batang, kalebet tpo / tpe floor mat, tpo / tpe trunk mat, tpo / tpe material, jst.

Naon ari Bahan TPO / TPE / TPR?

Bahan TPO / TPE / TPR mangrupikeun Bahan Eco Friendly, kaséhatan 100% sareng tiasa 100% Pamulihan sareng henteu Bau.

Kumaha upami tikét mobil TPO / TPE sareng tikar batang?

Tikar mobil TPO / TPE tiasa Waterproof, anti kokotor, henteu bau, tahan gores, Non géser, gampang dibersihkeun.

Kumaha upami pabrik anjeun?

Pabrik urang ngahasilkeun bahan TPO / TPE atah sorangan sareng tiasa ngendalikeun kualitasna. Janten urang tiasa ngadamel kualitas pangluhurna kalayan harga kalapa.

Sabaraha gaduh modél gaya mat mobil sareng batang?

Kami gaduh Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca sakitar 300 Gaya Model.

HuaWo Sadaya Cuaca Mobil Mats FloorLiners

Hubungan: Joleen

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

Hubungan: Welden

Telepon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Profil Perusahaan

Kami mangrupikeun perusahaan éntitas propésional anu khusus dina ngadamel, ngararancang sareng ngembangkeun asesoris mobil, sapertos bahan TPO / TPE / TPR, tikar mobil sareng mat batang. Urang bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeun Pelayanan Profesional sareng Superior ka konsumén urang.

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Léngkah Ngolah

Scanning 3D Pikeun Kéngingkeun Data Asli → Ngararancang → Ngadamel Cetakan → Bahan TPO / TPE / TPR → Lambaran Ngabentuk Tina Bahan → Ngabentuk Vakum → Ngepung Tepi Produk → Ngepak Individu → Ka Gudang → Pangiriman

Pamayaran & Pangiriman

Rincian bungkusan: Unggal Mobil 3D Tikus Datar Bungkus Dina Kantong Poli Sareng Hiji Sét Pasang Hiji Kotak karton.

Kauntungan Palapa Utama

Alat-alat Kelas Pertama sareng Produksi Téhnologi Endah Produk Kualitas Stabil

Sumanget, Sumanget sareng Sumanget Tim Inovatif

Akumulasi Pengalaman Produksi Taun

Di Amérika Serikat, Korea, Australia, India, Jérman Sareng Jepang Ku The User Trust


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami